Etsi
  • Tiina Rytky

Tämän vuoksi minut pitäisi valita SDP Helsingin seuraavaksi puheenjohtajaksiHyvä piirikokousedustaja, uskon että olemme kaikki yhtä mieltä kahdesta asiasta:


1. Kuntavaalit ovat hyvin lähellä ja meillä on niissä näytön paikka, ja että

2. Piirissä pitää olla hyvä yhteistyön henki.


Tulevan puheenjohtajan on tunnettava piiri ja sen ihmiset valmiiksi jo nyt. Aikaa opettelulle on hyvin vähän. Puheenjohtajan on oltava myös rakentava, keskusteleva ja kokoava. Uskon, että minulla on nämä kaikki ominaisuudet.


Minä tunnen tämän piirin hyvin. Olen tehnyt töitä kädet savessa oman puolueosastoni puheenjohtajana, piirihallituksen jäsenenä ja ehdokkaana. Olen tehnyt Helsingissä vaalitöitä sekä omassa että muiden ehdokkaiden kampanjoissa. Minä tunnen piirin ihmisiä ja minut tunnetaan.


Olen ihminen, joka pyrkii kaikessa toiminnassaan ratkaisuun ja tuloksiin. Uskallan tehdä päätöksiä, jotta asiat etenevät, mutta pyrin antamaan tilaa myös näkökulmille, joista en ole itse samaa mieltä. Piirin puheenjohtajan tärkein tehtävä on johtaa yhteistä työtämme tasa-arvoisen ja kehittyvän Helsingin hyväksi. Olen tähän valmis.


Minusta sanottua:

"Tutustuin Tiinaan Tampereen puoluekokouksessa, jossa osallistuimme samaan valiokuntaan. Hän toimi valiokunnan puheenjohtajistossa. Hän vakuutti minut kyvyillään toimia haastavassa ja nopeaa reagointia vaativassa toimessa hybridikokouksien vetäjänä. Kokoukset, joissa osa on läsnä ja osa etäyhteyden välityksellä vaativat tiettyä jämäkkyyttä, asennetta ja mukautumiskykyä. Tiina toi valiokunnan työskentelyyn juuri tätä positiivista energiaa. Voinkin siis lämpimästi suositella kaimaani Tiinaa Helsingin piirin puheenjohtajaksi."

Tiina Vesa, Vantaa


"Helsingin piirin puheenjohtajuus on vaativa luottamustoimi, jossa korostuvat henkilön kyvyt asiakokonaisuuksien hahmottamiseen, kyvyt aistia mahdolliset ristiriidat, kyvyt hakea kompromisseja, ja ennen kaikkea kyky saada piirihallitus, jäsenkunta puhaltamaan yhteen ja luottamaan toisiinsa. Tiinassa yhdistyvät nämä kyvyt. Hän on omalla osaamisellaan, vuorovaikutustaidoilla, sujuvasanaisella rauhallisella esiintymisellään tehnyt minuun suuren vaikutuksen ja siksi voin selkä suorana suositella Tiinaa Helsingin piirin puheenjohtajaksi."

Tomi Sevander


"Tiina on monipuolinen, ahkera, määrätietoinen ja sitoutunut toimija. Hän tuntee hyvin piirin nykytilanteen ja tiedostaa ratkaisukeskeisesti tulevat haasteemme. Piiri tarvitsee myönteisen ja jämäkän johtajan. Valitsemalla Tiinan saamme sellaisen."

Heta Välimäki


"Tunnen Tiinan sekä ay-kollegana että ystävänä. Olemme tehneet yhteistyötä osastojen hommissa. Tiina on hyvä tyyppi. Hän on ponteva multitaskaaja ja pärjää kyllä puheenjohtajan tehtävässä."

Arto Helenius


131 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki